طرز تهیه سالاد ذرت

طرز تهیه سالاد ذرت

طرز تهیه سالاد ذرت

آماده سازی: 30 دقیقه
مدت انتظار: 2 ساعت
مجموعاً: 2 ساعت و 30 دقیقه


طرز تهیه:
گریل یا منقل رو از قبل گرم میکنیم.
ذرت ها رو با کمی روغن زیتون چرب کرده و روی منقل یا گریل میگیریم تا رنگش تقریبا قهوه ای بشه و میچرخونیم تا کلش روی حرارت آماده بشه.
سپس اجازه میدیم تا خنک بشه و وقتی به حدی خنک شد که بتونیم تو دستمون نگهش داریم، دونه های ذرت رو از بلال جدا میکنیم.
ذرت، گوجه، خیار، پیازچه، فلفل دلمه ای، فلفل سبز، گشنیز، سرکه و 3 قاشق غذاخوری روغن زیتون رو با هم مخلوط میکنیم و نمک و فلفل سیاه هم اضافه میکنیم.
قبل از سرو حداقل 2 ساعت تو یخچال میذاریم و بعد از اینکه از یخچال بیرون آوردیم و به دمای اتاق رسید سرو میکنیم. 

مواد اولیه:  برای 8 نفر ذرت  8 عدد (بوته ذرت یا بلال) 
گوجه فرنگی              6 عدد (خرد شده) 
خیار  2 عدد (بدون پوست و خرد شده) 
پیازچه  2 عدد (خرد شده) 
فلفل دلمه ای  1 عدد (سبز، بدون هسته و خرد شده)
فلفل سبز  1 عدد (بدون هسته و خرد شده)
گشنیز  1/4 فنجان (خرد شده)
سرکه  4 قاشق غذاخوری 
روغن زیتون  3 قاشق غذاخوری
نمک  به مقدار لازم 
فلفل سیاه  به مقدار لازم

/ 0 نظر / 12 بازدید